Chambres d'hôtes

Op de eerste verdieping van het huis hebben we drie ruime gastenkamers met aangrenzende eigen badkamer. Er is nog een vierde, kleinere kamer die erbij gehuurd kan worden - handig voor gezinnen met kinderen.

Waarom zou je uit eten gaan?

In Mirepoix, tien autominuten hier vandaan, en ook in het iets verder weg gelegen Castelnaudary, zitten enkele prima restaurants. Maar waarom zou je niet aanschuiven aan onze gastentafel, zodat je verblijf bij ons nog relaxter wordt? De prijs voor een uitgebreid driegangerdiner is 25 euro per persoon, drankjes inbegrepen.

Deze 'table d'hôtes' is een typisch Franse uitvinding, waarbij gasten aan tafel gaan met hun gastheer. Nick is een gepassioneerde kok, met 15 jaar ervaring in verschillende restaurants. Hij kan niet wachten om deze passie te delen met zijn gasten. Je krijgt gegarandeerd een heerlijke maaltijd voorgeschoteld, met alles erop en eraan.

Er wordt gekookt met groenten uit eigen grote moestuin en andere lokale producten. Het menu doet denken aan dat van een Franse bistro, met wat Spaanse en Italiaanse twists.

Het avondmenu wordt tijdens het ontbijt getoond, zodat je op je gemak kunt beslissen of je die avond wel of niet mee wilt eten. Met (di)eetwensen proberen we zoveel mogelijk rekening te houden.